29 Şubat-1 Mart tarihlerinde Türkiye Aşçılar Derneği tarafından İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Culinary Cup 2020, profesyonel şefler ve öğrenciler olmak üzere birçok yarışmacıyı biraraya getirdi.
Anamur Meslek Yüksekokulu, ilk mezunlarını bu dönem verecek olan Aşçılık Programı 2. Sınıf öğrencilerinden Aleyna GÖKŞEN, Oğuz AYDIN ve Cem HORUZ adlı öğrencileriyle “Grand Prix Üniversiteler Arası” kategorisinde 18 Üniversite ile yarışarak gümüş madalya ile geri döndü.
Aşçılık Programı 2. Sınıf öğrencisi olan Nihat Eray VURAL adlı öğrencimiz de “Restoran Tatlı Tabağı” kategorisinde 40 kişi ile yarışarak bronz madalya kazandı.
- 2020-03-03 13:40:37
- 2698