MERSİN ÜNİVERSİTESİ
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
English
English
Türkçe
ANASAYFA
BAŞKANLIK
Yönetim
Misyonumuz, Vizyonumuz ve Hedeflerimiz
Değerlerimiz
Organizasyon Şeması
Hakkımızda
Kullanım Koşulları
Kütüphane Kuralları
Kütüphane Yönergesi
Çalışma Saatleri
Ödünç-İade-Uzatma İşlemleri
Bağış Politikası
BİRİMLER
Kütüphane Hizmetleri Şube Müdürlüğü
Personel
Sunulan Hizmetler
Mevzuat
Teknik Hizmetler Şube Müdürlüğü
Personel
Sunulan Hizmetler
Mevzuat
İdari Hizmetler Şube Müdürlüğü
Personel
E-KAYNAKLAR
E-Dergiler
Veritabanları
Uzaktan Erişim
Bağlantılar
PANO
AÇIK ERİŞİM
Açık Erişim Politikası
Açık Erişim Nedir?
Mersin Üniversitesi Açık Erişim Sistemi
AE Bibliyografyası
Telif Hakları
KALİTE
Kalite
Arşiv
Faaliyet Raporları
Kalite Hedefleri
İç Değerlendirme Raporları
Riskler Fırsatlar Listesi
Memnuniyet Anketi 2024
Anket Sonuçları
İÇ KONTROL
İyi Yönetim İlkeleri
DİLEK VE ÖNERİ FORMU
ÖDÜNÇ İADE İŞLEMLERİ
Yönetim
Akademik
Turizm Fakültesi
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Anasayfa
Yönetim
Öğretim Elemanları
İdari Personel
Programlar
Kalite
Dilek ve Öneri Formu
İletişim Bilgileri
Birim Adres:
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Turizm Fakültesi, Mersin Üniversitesi, Çiftlikköy Kampüsü, TR-33343, Mersin, Türkiye
Birim Sekreterlik Tel:
+90 324 361 00 01 / 3962
Bölüm Başkanı
Doç. Dr.
GÜRKAN AKDAĞ
|
|
Bölüm Başkan Yardımcısı
Doktor Öğretim Üyesi
GÜLSER YAVUZ
|
|
Bilgi Edinme
Stratejik Planlama
Bologna Süreci
MEU Radyosu
Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi
Ösym İl Sınav Koordinatörlüğü
Akademik Takvim
Kurumsal İç ve Dış Değerlendirme Raporları
Mezun İletişim
Yeşil Kampüs
İlan Portalı
×
Bağlantı Ekle
Başlık
Bağlantı Adresi (URL):
Görsel ( Lütfen küçük resim (icon) seçiniz... ):
×
Sekme Ekle
Başlık
İçerik:
Seçiniz
Haberler
Duyurular
İlanlar
İhaleler
Öğrenci Duyuruları
Text